divendres, 5 de maig del 2017

XXIII Premis Juvenils de Literatura Breu 2016, de Mislata

Volem donar l'enhorabona al nostre l'alumne Antoni Valero Salvador, estudiant actual de 3r curs d'ESO, que ha obtingut el Premi a l'autor més jove, dins dels XXIII Premis Juvenils de Literatura Breu 2016, de Mislata.
Es tracta d’un premi a què opten tots i totes les joves que es presenten al concurs, d’una edat compresa entre els 12 i els 15 anys. Hi ha modalitat en valencià i en castellà, en els gèneres de narrativa i poesia.
Antoni ha participat en la modalitat de Poesia en Valencià, amb els tres poemes “Deixa’m esbrinar”, “La terra” i “El llac negre”.
Els joves guanyadors han aconseguit, a més de la dotació econòmica que suposa el guardó, veure publicades les seues obres al llibre recopilatori Cordes Vitals, projecte de col·laboració entre l’Editorial Bromera i l’Ajuntament de Mislata.

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar el passat 4 de maig al Centre Jove del Mercat, de Mislata, i va comptar amb l’assistència de l’alcalde Carlos Fernández Bielsa. La vesprada es va revestir de vetlada literariomusical, en el qual els guanyadors i les guanyadores van llegir alguns fragments dels seus treballs amb l’acompanyament musical, a càrrec de Mireia Vives i Borja Penalba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada